Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru compactor JCB VM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb VM115
Cod produs
KTHLVYWM-AS
Out Of stock
Descriere
Te afli pe pagina potrivita daca esti in cautare de un intinzator curea compactor Jcb VM115 pentru masinaria ta! Aceasta bijuterie tehnica indeplineste un rol important in functionarea mecanismului. De indata ce a inceput sa faca parte din componenta depozitului nostru, a si inregistrat un numar mare de comenzi! Se pare ca nici de aceasta data, instinctele noastre cu privire la calitate nu au dat gres! Alege acest produs si pentru modelul Jcb VM115D!

Industria in care activezi nu este tocmai usoara! Stim asta din experientele clientilor nostri si din fiecare situatie pe care a trebui sa o remediem. Pe langa faptul ca uneori activitatea in sine pare sa se ridice la nivel extrem, situatiile imprevizibile nu fac decat sa amplifice totul! Pentru fiecare situatie, avem raspunsul! Raspunsul la problema ta se afla in cadrul serviciului de consultanta!

Acest intinzator curea compactor Jcb VM115 este destinat exploatarii indelungate!
Materialul si modul in care o piesa este confectionata influenteaza drastic felul in care aceasta isi indeplineste rolul! Dar nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acestui intinzator! Acesta va intinde cureaua pentru a asigura o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Cu noi iti faci temele!
Ne bucuram sa avem parte de agenti care sa intretina conversatii utile, creand o atmosfera prietenoasa. Initiaza si tu un apel catre ei si beneficiaza de ajutor de specialitate! Ti se pare ca situatia ta este prea dificila si complexa? Pentru ei nimic nu poate pune piedici capacitatii lor de a aduce planuri si idei autentice! In urma interactiunii cu ei, vei face selectia ideala de piese, vei fi directionat catre ateliere speciale pentru montaj si vei avea un plan personal de intreprindere.

Orice produs iti oferim, iti garantam ca acesta va dispune de garantie! Intocmai si acest intinzator curea pentru compactor Jcb VM115 are o garantie de 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa plasezi comanda! De restul ne ocupam noi! Si inca foarte repede! Acest intinzator curea compactor Jcb VM115 va fi expediat catre tine de cum ne-ai contactat! Indiferent de localitatea in care te afli, va ajunge la tine in 24 de ore!

Daca optezi pentru tactica improvizatiei, risti sa anulezi garantia si chiar investitia facuta! Fii profesionist pana la capat si nu te lasa influentat de zvonurile din jur! Tehnica improvizatiei este specifica amatorilor si este o metoda incerta, care de-a lungul timpului a distrus piese calitative! Indreapta-te catre un atelier performant!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura