Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru incarcator telescopic JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb TM-W
Cod produs
AWJ2CNVK-AS
Out Of stock
Descriere
Calea catre succes va aduce mereu provocari cu sine, insa noi avem elementele cu care sa le faci fata! Indiferent de problema, suntem permanent utilati cu produse actuale! Acest intinzator curea incarcator telescopic Jcb TM-W este unul dintre ele si este o proiectie a rezistentei. Calitatea este asigurata, de altfel nu am fi riscat sa alegem un asemenea accesoriu.
Provocarile sunt inevitabile! Atata vreme cat le gestionezi in favoarea ta, acestea devin oportunitati spre evolutie. Cam aceasta este mentalitatea pe care incercam sa o inducem clientilor nostri. Ca sa poti tine pasul cu cerintele contemporane, tine-i alaturi pe agentii nostri care te vor sustine neconditionat. Un simplu telefon poate face minuni!

Alege acest intinzator curea incarcator telescopic Jcb TM-W pentru utilajul tau!
Atunci cand selectezi o piesa, o faci in functie de rolul pe care doresti ca aceasta sa-l indeplineasca! Ulterior, te asiguri ca produsul detine o calitate superioara care sa asigure indeplinirea eficienta a rolului. Acest intinzator va asigura o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Informeaza-te corect!
O informare integrala te va ajuta sa iei deciziile care sa iti sustina activitatea asa cum iti doresti. Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si cere orice informatie care te-ar ajuta in ceea ce intreprinzi! Asa te vei asigura ca ai ales piesa compatibila cu modelul utilajului. La final te vei alege cu un plan bine gandit pentru intretinere.

Sesizezi si cea mai mica defectiune din fabrica? Nici o problema! Acest intinzator curea pentru incarcator telescopic Jcb TM-W dispune de o garantie de 6 luni in aceste cazuri! Comanda fara retineri sau griji!

La noi, eficienta este primordiala! Nu lasam timpul sa treaca pe langa noi si iti livram acest intinzator curea incarcator telescopic Jcb TM-W la adresa dorita imediat cum ne-ai contactat! Iti vei putea relua activitatea rapid!

Acum ca esti pe punctul de a-ti relua activitatea, fii atent cum si unde montezi piesa! Graba strica treaba iar improvizatiile sunt un risc! Mai ales dupa tot ce ai investit pana acum: timp, bani, efort. Asigura-te ca asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate pentru a asigura continuitatea in munca si sanatatea piesei!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura