Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru incarcator telescopic JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 533
Cod produs
HMZO37JS-AS
Out Of stock
Descriere
Daca deja te afli pe aceasta pagina, considera ca deja esti mai aproape de performanta! Bine ai venit in lumea noastra tehnica, complet utilata si administrata de cei mai buni angajati! Ce ne recomanda? In primul rand, produsele! Daca arunci o privire la recenzii, te vei lamuri! Acorda atentie acestui intinzator curea incarcator telescopic Jcb 533 si testeaza calitatea la nivel avansat! Este o varianta sigura si pentru modelul Jcb 533-105!
Pentru un succes garantat trebuie sa fii la locul potrivit in momentul potrivit! La locul potrivit te afli deja, iar momentul nu putea fi mai bun! Acum tot ce-ti ramane de facut este sa apelezi operatorii nostri care sa iti preia cazul si sa initieze un plan de actiune! Ideile vor curge una dupa alta si se vor contopi intr-o schema completa de intretinere a activitatii tale!

Cu acest intinzator curea incarcator telescopic Jcb 533 stii ca ai ales calitatea!
Principalul detaliu pe care il urmaresti la o piesa de schimb este calitatea atribuita acesteia, care va asigura indeplinirea rolului. In cazul acestei bijuterii tehnice, calitatea este caracteristica principala! El va intinde cureaua, asigurand o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat cu scopul si din dorinta de a face diferenta in domeniu! Prin prisma acestuia am ajutat multi muncitori sa tinteasca catre posibilitati mai eficiente ce i-au condus catre succes. Pregateste problema ta pentru a fi expusa operatorilor nostri si beneficiaza de cele mai valabile sfaturi din domeniu! Alaturi de ei vei face cele mai bune alegeri!

Fiecare piesa din depozit beneficiaza de garantie! Acest intinzator curea pentru incarcator telescopic Jcb 533 are o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Vei gasi certificatul produsului in colet!

Nu pierdem nici un moment! Acest intinzator curea incarcator telescopic Jcb 533 iti va fi livrat in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Plaseaza comanda intrand pe site si noi ne ocupam de restul!

Daca iti folosesti timpul in mod eficient, atribuie acelasi tratament si economiilor tale! Un montaj superficial poate arunca pe apa sambetei banii investiti! Asigura-te ca piesa achizitionata beneficiaza de o manopera profesionala intr-un atelier specializat! Alegerile tale influenteaza intamplarile din viitor!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura