Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru miniincarcator JCB 300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 300
Cod produs
E692C7AW-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela miniincarcator JCB 300 este o piesa originala, produsa in Marea Britanie! O gasesti in oferta firmei noastre la un pret promotional. Iti doresti ca miniincarcatorul din dotare sa aiba o durata de exploatare cat mai lunga si un randament ridicat? Atunci aceasta biela noua este solutia ideala pentru tine. Biela se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Pentru a plasa rapid si simplu o comanda ai doua optiuni: apel telefonic sau completezi formularul de pe site

Biela originala are o greutate perfecta, care previne aparitia vibratiilor care pot uza arborele cotit inainte de vreme. Din acest motiv, iti recomandam sa alegi intotdeauna produse originale, datorita rezistentei crescute a acestora la socuri si la uzura. Primesti consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunostinta cu serviciile oferite de ACN Piese Utilaje! Te vom ajuta sa economisesti timp si bani!

Biela miniincarcator JCB 300 - o gasesti in oferta noastra la pret special!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Biela pentru miniincarcator JCB 300 ajunge la tine insotita in colet de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Biela miniincarcator JCB 300 noua ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura