Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
FH5GSL6M-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela buldoexcavator JCB 4CX este un produs original, prezent in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Produsul de cea mai inalta calitate este fabricat in Marea Britanie si are o durata de viata mai mare comparativ cu a altor biele, de la producatori alternativi. Produsul original are o greutate optima, care previne aparitia vibratiilor care pot uza prematur arborele sau pot afecta insasi biela. Reprezinta o investitie pe care o faci in avantajul bunei functionari a buldoexcavatorului tau. Comanda se livreaza imediat ce a fost inregistrata si ajunge la tine in 24 de ore.

Acorda atentie deosebita uzurii! Utilajele fac cele mai grele munci si sunt facute pentru asta. Suporta cu brio schimbarile de vreme, deplasarea pe un teren accidentat si ridicarea celor mai mari greutati. Dar asta nu inseamna ca sunt indestructibile. La un moment dat, ceva va merge prost si o piesa, doua, trei cedeaza. Vestea buna este ca poti diminua riscurile aparitiei unei defectiuni majore daca esti cu ochii pe gradul zilnic de uzura al utilajului tau. Serviciul de mentenanta de la ACN ti-ar prinde tare bine! Afla detalii despre el!

Biela buldoexcavator JCB 4CX - previne deteriorarea arborelui cotit!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Biela pentru buldoexcavator JCB 4CX beneficiaza de un certificat de garantie cu valabilitate 6 luni de la data cumpararii. Pastreaza actele care insotesc piesa in colet.

Poti comanda acum biela buldoexcavator JCB 4CX si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura