Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela JCB 320/03114 32003114

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 320/03114
Cod produs
D3QZF9P5-M-IA
Out Of stock
Descriere
Alege sa profiti de oferta! Aceasta biela JCB 320/03114 32003114 este o piesa originala, fabricata in Marea Britanie si prezenta in oferta noastra la un pret avantajos. Biela se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele 2 componente si cu bucsa de la boltul pistonului. Durata de viata a acesteia este comparativ mai mare decat cea a pieselor alternative. Produsul original pe care ti-l recomandam previne aparitia vibratiilor, care pot duce la uzura prematura a arborelui sau chiar la ruperea bielei noi.

Pentru a comanda biela, este suficient sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul de pe site. Contacteaza departamentul nostru tehnic daca vrei sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau sau daca vrei detalii despre serviciile oferite de compania noastra. Iti asiguram consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de schimb care te intereseaza din oferta noastra. Ne dorim sa fie cele potrivite cu utilajul tau!

Biela JCB 320/03114 - reprezinta varianta ideala pentru utilajul tau!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Biela JCB 320/03114 merita atentia ta! Vine insotita de o garantie de 6 luni, din momentul achizitiei. Sa pastrezi factura si certificatul de garantie!

Livram biela JCB 320/03114 oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica pachetul inainte de efectuarea platii. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura