Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru miniincarcator JCB 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 320
Cod produs
0TLQ5YN1-M-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim mereu la avariile tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede! Avem in oferta noastra si biela miniincarcator JCB 320 - componenta originala! Este fabricata in Marea Britanie si o propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos. Produsul vine insotit de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Poti comanda biela cu usurinta, iti va fi livrata in doar 24 de ore!

Mai vrei detalii? Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta piesa. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici care te poate ajuta la montaj. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita! Nu uita ca este extrem de important sa inspectezi frecvent utilajul, asadar, ti-ar prinde bine un serviciu de mentenanta!

Biela miniincarcator JCB 320 - pentru o exploatare indelungata!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Biela pentru miniincarcator JCB 320 beneficiaza de o garantie cu valabilitatea de 6 luni de la data cumpararii. Documentele este nevoie sa le pastrezi pe toata perioada.

Livram biela miniincarcator JCB 320 comandata in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul firmei, te asteptam cu drag.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei. La cerere, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta mobila, care poate constata starea tehnica a miniincarcatorului tau si care poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se afla. Efectuam, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori, o gama diversa de interventii tehnice: montaje specializate, revizii periodice si lucrari de reparatii complexe, oriunde pe teritoriul tarii se afla utilajul tau. Nu ezita si cere detalii sau programeaza o interventie la unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura