Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Komatsu 42N2011170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Iti dorim ca toate avariile aparute la utilaj sa le rezolvi cat mai repede! Din acest motiv ne ingrijim constant de alimentarea stocului cu cele mai bune piese de schimb. Alege o cruce cardan Komatsu 42N2011170 pentru ca este exact ce-i trebuie echipamentului tau. Iar cea din oferta noastra este de cea mai buna calitate. Producatorul a prelucrat-o cu cea mai mare atentie la detalii si a inzestrat-o cu o rezistenta fantastica. Vei avea si certificat de garantie, dar si livrare super-rapida!

Pentru a lamuri eventuale aspecte tehnice pe care nu le stapanesti, contacteaza-ne! Consultantii nostri ofera clientilor tot suportul tehnic de care au nevoie. Serviciul acesta este complet gratuit! Daca mai ai si alte intrebari cu privire la echipamentul tau, nu ezita sa-i intrebi. Sunt foarte bine pregatiti si iti vor gasi repede o solutie. Crucea cardan necesita un montaj profesionist. Si pe acesta il poti face apeland la serviciile noastre!

Cruce cardan Komatsu 42N2011170 - ideala pentru echipamentul tau!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Aceasta cruce cardan Komatsu 42N2011170 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan Komatsu 42N2011170 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura