Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Fiat Kobelco 71490169

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Profita de oferta noastra la acest produs. Are un pret foarte avantajos si expediem coletul rapid. In aproximativ 24 de ore intri in posesia componentei dorite. Opteaza pentru o cruce cardan Fiat Kobelco 71490169 realizata la cele mai inalte standarde de calitate. O recomanda atat calitatile tehnice detinute, cat si specialistii si chiar clientii care au facut cunostinta cu ea. S-a votat in unanimitate ca piesa aceasta este o investitie pe termen lung!

Daca tot vei mai avea intrebari si nelamuriri dupa ce vizualizezi oferta, ai posibilitatea sa accesezi serviciul gratuit de consultanta. ACN Piese Utilaje are o echipa de experti in utilaje grele. Ei iti ofera tot ajutorul de care ai nevoie. Este o nebuloasa mecanica utilajelor grele si trebuie sa detii cunostinte temeinice pentru a-ti intretine cum trebuie utilajul. Asadar, nu-i mai bine sa ai la indeamna niste experti care sa-ti furnizeze rapid informatiile de care ai nevoie?

Cruce cardan Fiat Kobelco 71490169 - ofera siguranta in timpul exploatarii!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 71490169 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 71490169 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura