Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate Fiat Kobelco T13

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco T13
Out Of stock
Descriere
Mereu avem grija de bugetul tau si gasim solutia potrivita astfel incat sa nu produci avarii si in finante! Aceasta cruce cardan spate Fiat Kobelco T13 este o piesa extraordinar de fiabila si are un pret foarte avantajos. Crucea cardan se monteaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Pentru ca este de calitate superioara, iar rezistenta sa este deosebita in fata solicitarilor, vei obtine functionarea perfecta a sistemului de transmisie.

Castiga timp alaturi de ACN Piese Utilaje, iar timpul castigat foloseste-l pentru business-ul tau! Gasesti mereu in depozitul nostru piesele de care ai nevoie, iar preturile sunt cele mai bune de pe piata. Extra-timp castigi daca apelezi la serviciile noastre! Poti sa ceri montarea crucii cardanice comandate chiar la punctul tau de lucru. Sau si mai si, inchei un contract de mentenanta! Astfel, vei putea sa-ti stabilesti obiective realiste in afacere.

Cruce cardan spate Fiat Kobelco T13 - o piesa de inalta clasa!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Fiat Kobelco T13 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate Fiat Kobelco T13 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura