Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Fiat Kobelco 87530319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Crucea cardanica se uzeaza cu timpul in urma solicitarilor frecvente ale utilajului. Nu amana inlocuirea ei daca este necesar acest lucru! Avem in oferta noastra aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 87530319 foarte eficienta. Producatorul ei a fabricat-o cu atentie maxima la detalii pentru a-si putea duce rolul la bun sfarsit. Un sistem de transmisie functional este o garantie ca utilajul este exploatabil in conditii de siguranta deplina. Comanda acest produs pentru ca este perfect compatibil cu echipamentul tau!

Sfatul nostru catre toti clientii care ne trec pragul este sa fie vigilenti! Faci lucrurile corect de la bun inceput si merge totul struna pana la capat. Vrei mai multe sfaturi despre intretinerea utilajului tau? Vrei sa te asiguri ca piesa dorita este si potrivita? Atunci suna acum sau scrie-ne direct pe site. Consultantii sunt gata sa-ti ofere toate informatiile si o vor face gratuit. De la alegerea piesei si pana la plasarea comenzii, vor fi alaturi de tine pas cu pas.

Cruce cardan Fiat Kobelco 87530319 - cea mai convenabila oferta!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 87530319 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 87530319 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura