Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan cutie viteze Fiat Kobelco W130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco W130
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco W130 reprezinta o optiune de incredere daca iti doresti cresterea eficientei utilajului tau in timpul exploatarii. Crucea cardan se monteaza la cutia de viteze a utilajului si contribuie corespunzator la functionarea elementelor de transmisie. Componenta noastra este fabricata din material rezistent. Cruce cardanica este in stoc si se poate comanda chiar acum. Livrarea se va face in doar o zi lucratoare!

De acum nu va mai fi greu sa comanzi piese, tehnicienii nostri stiu absolut totul despre utilaje si componentele lor. Le poti cere un sfat atunci cand doresti sa comanzi o piesa. ACN Piese Utilaje este optiunea care te va face fericit si pe tine, dar si pe echipamentele pe care le ai in dotare. A trebui sa ne iei in calcul ca furnizor de incredere de piese de schimb pentru echipamentele tale grele.

Cruce cardan Fiat Kobelco W130 - prelungeste durata de viata a utilajului!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Cruce cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Fiat Kobelco W130 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Aceasta cruce cardan Fiat Kobelco W130 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura