Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Fiat Kobelco 9968410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
De acum stai fara griji in ceea ce priveste procurarea de piese de schimb. Ai descoperit ACN Piese Utilaje si lucrurile din acet punct devin mult mai simple! Ai posibilitatea sa comanzi o cruce cardan Fiat Kobelco 9968410 direct din depozitul nostru! Cum piesa este mereu disponibila in stoc, o poti comanda oricand ai nevoie de serviciile sale. Producatorul a prelucrat-o excelent si te asigura ca isi va indeplini cu succes rolul. Cere acum o oferta!

Consultanta tehnica este serviciul preferat al fiecarui client care ne trece pragul! Ea te ajuta sa afli daca piesa de care ai nevoie se potriveste cu echipamentul tau si te indruma catre solutia tehnica ideala. Nu ezita sa le ceri detalii consilierilor nostri si despre restul serviciilor dezvoltate de catre companie. ACN Piese Utilaje poate sa-ti ofere servicii de mentenanta personalizata pentru flota de utilaje. Un serviciu de top menit sa aduca prosperitate afacerii tale!

Cruce cardan Fiat Kobelco 9968410 - o componenta foarte eficienta!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii loveste neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Cruce cardan Fiat Kobelco 9968410 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan Fiat Kobelco 9968410 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura