Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Fiat Hitachi 71490169

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Draga clientule, incepem prin a-ti spune ca abia asteptam sa-ti dam vesti bune! Mereu iti pregatim cele mai atractive oferte, iar crucea cardan din imaginile alaturate se bucura de atentia noastra. Aceasta cruce cardan Fiat Hitachi 71490169 prezinta calitatile tehnice esentiale exploatarii in siguranta a echipamentului. Iti oferim un element extraordinar de eficient in functionarea corecta a sistemului de transmisie al utilajului. Sa stii ca piesa ti-o livram rapid, iar pretul ei este foarte bun!

ACN Piese Utilaje nu este doar furnizorul tau de piese de schimb, este aliatul tau de incredere in ingrijirea optima a utilajelor grele. Cu sprijinul nostru, depasesti toate problemele tehnice ce apar fie ca vrei, fi ca nu vrei. Te-ai obisnuit sa intampini dificultati tehnice, dar hai la noi ca sa te obisnuiesti cu rezolvarea rapida a avariilor. Echipele noastre sunt foarte bine pregatite si pot face interventii chiar acolo unde iti desfasori activitatea.

Cruce cardan Fiat Hitachi 71490169 - componenta este in stoc!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan Fiat Hitachi 71490169 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan Fiat Hitachi 71490169 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura