Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Out Of stock
Descriere
Indiferent cat de serioasa este problema, ACN Piese Utilaje te ajuta sa o rezolvi. Brida cardan punte fata Komatsu WB97R-2 te scapa de problemele ce pot aparea in timpul exploatarii utilajului. Componenta se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si permite functionarea corecta a elementelor sistemului de transmisie. Calitatea materialului o face extrem de rezistenta in timp si creste randamentul echipamentului in timpul lucrului.

Toti angajatii nostri sunt total implicati in a mentine o relatie apropiata cu clientii pentru a fi capabili sa le ofere cea mai potrivita solutie. Contacteaza-ne si vei primi oricand sfaturi si informatii tehnice pentru mentenanta, cele mai bune oferte pentru piesele de schimb. Serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit gratuit. Profita de avantajele pe care acesta ti le aduce! Ia legatura cu noi chiar acum!

Brida cardan punte fata Komatsu WB97R-2 - o primesti oriunde te afli in tara!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura