Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Terex 860 este prelucrata genial. Nu poti face niciun repros in cazul ei pentru ca are un material extraordinar de rezistent in compozitie si o calitate superioara desavarsita. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Echipamentul tau va functiona foarte bine si piesa isi va dovedi eficienta! Noi ne mandrim sa o avem permanent in stoc si o putem livra in toate regiunile tarii.

Da-ne un telefon, scrie-ne un email sau pe Whatsapp, completeaza formularul, acestea sunt doar cateva optiuni pe care le ai la indemana pentru a intra in legatura cu persoanele pricepute de la noi. Tot ce inseamna serviciu de consultanta este gratuit. Ne ceri oferte, iti prezentam oferte si informatii utile, verificam compatibilitatea dintre echipament si piesa dorita si multe altele. Intreaba-ne si despre posibilitatea de a face montajul tot cu noi sau despre serviciile de mentenanta.

Brida cardan punte fata Terex 860 - comanda acum si tine cont de sfatul expertilor!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex 860 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura