Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Out Of stock
Descriere
Alege acum sa comanzi brida cardan punte fata Terex 820 din oferta prezenta! Este o componenta de milioane care functioneaza exemplar si in cele mai dificile zile de munca pe santier. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Componenta ta va ajunge in doar 24 de ore la tine! Asadar, iti mai ramane doar sa o montezi! Utilajul tau va functiona mult mai bine si in sfarsit te vei putea baza pe el.

Te ajutam sa cauti piesa potrivita buldoexcavatorului tau si iti vom prezenta oferta in detaliu. Te asiguram ca nu vei intampina dificultati nici in montarea ei. Poti solicita un montaj executat de catre profesionisti. Service-ul nostru mobil va pleca imediat cum il soliciti! Vine la tine oriunde te afli in tara si iti reda functionalitatea echipamentului urgent! Contacteaza-ne telefonic sau direct prin formularul pe care il vei regasi pe site.

Brida cardan punte fata Terex 820 - decizia iti apartine!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex 820 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura