Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Terex TLB990

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB990
Out Of stock
Descriere
In functie de cerintele tale, iti oferim de fiecare data cele mai bune piese pentru ca utilajul tau sa functioneze iar la randament maxim. Brida cardan punte fata Terex TLB990 din imaginile alaturate este extraordinara si mentine utilajul la capacitate maxima. Cu o astfel de componenta, te asiguri ca elementele sistemului de transmisie pot functiona optim. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului.

Asistentii nostri te pot ajuta sa faci alegerea corecta a componentelor de care ai nevoie! Ei iti vor furniza gratuit toate detaliile necesare legate de compatibilitatea piesei alese cu utilajul tau. In plus, te vor putea informa si despre alte produse sau servicii din oferta noastra. Cum ar fi, de exemplu, montajul piesei comandate. O putem face chiar la punctul tau de lucru! Intereseaza-te si de serviciul complex de mentenanta a utilajelor grele!

Brida cardan punte fata Terex TLB990 - beneficiezi de un pret avantajos!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex TLB990 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura