Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Terex TLB830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB830
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Terex TLB830 ne-a demonstrat ca merita sa faca parte din catalogul nostru de piese. Calitatea este foarte buna si producatorii s-au asigurat ca isi va dovedi eficienta pe echipamentul tau! Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si asigura o protectie ridicata a elementelor de transmisie. Asigura-ti functionarea utilajului pe termen lung cu o investitie minunata!

Avem mii de piese si consumabile de calitate, asiguram la cerere servicii tehnice, oferim consultanta gratuit. Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie daca vrei sa verifici compatibilitatea pieselor de care esti interesat cu utilajul tau. Cand apelezi la serviciile noastre te linistesti instant si iti luam grijile de pe cap. Ne asiguram ca utilajul tau va primi un tratament corespunzator care sa il motiveze pentru urmatoarele activitati de pe santier.

Brida cardan punte fata Terex TLB830 - fa-i un bine echipamentului tau!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex TLB830 pe care o doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura