Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Terex 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 980
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Terex 980 reprezinta una dintre alegerile frecvente ale clientilor nostri! Asta se datoreaza in special faptului ca este de calitate superioara si are in alcatuire un material rezistent! Si pretul bun la care o comercializam joaca un rol important! Brida cruce cardan se pozitioneaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Ca sa o fixezi corect, vor mai fi necesare inca doua suruburi cu dimensiunea potrivita.

Cu o echipa uriasa de specialisti, vom da de cap problemei tale, iar tu te vei putea intoarce la activitatea ta cu un utilaj ca nou-nout. ACN Piese Utilaje are oferte avantajoase pentru toate produsele sale! Cere-ne ofertele si ti le vom prezenta cu ajutorul consultantilor nostri in detaliu. Nici de livrare nu trebuie sa te ingrijorezi. Produsele noastre ajung la tine mai repede decat iti imaginezi. In general, transportul lor nu face mai mult de 24 de ore.

Brida cardan punte fata Terex 980 - nu te vei mai confrunta cu probleme!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex 980 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura