Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Terex 820 scoate untul din utilajul tau! Aceasta achizitie pe care o faci acum ii va da boost-ul de care avea nevoie ca sa-ti dovedeasca de ce e in stare! Brida cruce cardan este o piesa foarte sigura si bine executata de catre un fabricant ce a investit atentie maxima in fiecare detaliu al prelucrarii. Montare componentei se face la puntea din spate a buldoexcavatorului. Creste-i randamentul utilajului cu o piesa de mare clasa!

Nu vrei sa ai batai de cap, te-ai saturat de zeci de oferte pe care nu stii sa le deslusesti si nu mai stii nici macar de care piesa ai nevoie? cunoastem senzatia! Am intalnit multi clienti in situatia ta. Noi iti oferim ceva special, menit sa-ti usureze mult cautarile si alegerile. Consultanta tehnica gratuita poate fi accesata de catre absolut oricine ne trece pragul. Vei avea un consultant la dispozitie care sa te ajute in clarificarea oricaror lucruri de ordin tehnic.

Brida cardan punte spate Terex 820 - imbunatateste eficienta in munca!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex 820 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura