Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Terex 860 este o componenta ce reprezinta o alegere ce iti va aduce multe avantaje. Piesa este foarte rezistenta si eficienta. Fabricata din otel de cea mai buna calitate, brida cruce cardan ajuta la functionarea corecta a elementelor de transmisie. Ea se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Alte avantaje ale clientului le reprezinta livrarea imediata din stocul nostru permanent disponibil si pretul excelent! Merita sa faci investitia asta!

Beneficiezi la ACN Piese Utilaje de consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand esti interesat de produsele noastre. Iti vom da sfaturi utile atat despre cum si ce trebuie sa comanzi pentru buldoexcavatorul tau, dar iti vom da ponturi despre mentenanta. Eventual, venim si montam piesa, avem tot ce ne trebuie in service-ul mobil! Incurajam serios pe fiecare client sa se gandeasca bine daca nu cumva un serviciu profesionist de mentenanta nu le-ar simplifica activitatea.

Brida cardan punte spate Terex 860 - adauga multi ani de viata echipamentului!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex 860 pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura