Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje tine mereu pregatite piesele de care ai nevoie. O cruce cardan punte spate Terex 860 este extraordinara si dispune de un pret foarte atragator! Crucea cardan se monteaza la puntea din spate a utilajului. Buldoexcavatorului ii va creste randamentul in timpul lucrului si va putea fi exploatat in siguranta! Cunoscandu-i caracteristicile acestei componente, i-am facut loc in depozitul nostru si o expediem indata ce o comanzi!

Echipa noastra este aici pentru a-ti oferi o gama larga de produse care sa iti satisfaca si cele mai exigente nevoi. Sfatuim toti clientii care sosesc la noi sa solicite serviciul gratuit de consultanta care ii ajuta cu identificarea avariei si a piesei necesare. Consultantii nostri le fac cunostinta cu serviciile la care pot apela. Consideram ca o intretinere adecvata a utilajelor grele trebuie facuta cu atentie si de catre profesionisti.

Cruce cardan punte spate Terex 860 - reprezinta o investitie de interes!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex 860 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Terex 860 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura