Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Terex TLB990

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB990
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Terex TLB990 contribuie la asigurarea eficientei sistemului de transmisie. Randamentul in functionare si rezistenta materialului de fabricatie ne-au determinat sa o includem in stocul nostru permanent. De aceea, o putem livra imediat, la un pret accesibil. Brida cruce cardan se pozitioneaza cu grija folosind la prindere doua suruburi. Fixarea sa se face la puntea din spate a buldoexcavatorului. Cea mai buna alegere pentru echipamentul tau!

Pe langa avantajul costului pe care il oferim, avem servicii complete. Asta pentru ca experienta ta sa fie una cat mai placuta, iar utilajul tau sa redevina functional cat mai repede. In clipa in care doresti sa comanzi o componenta din ofertele noastre, solicita si consultanta tehnica gratuita. Este mult mai avantajos si ca timp, caci asistentii nostri verifica mai intai compatibilitatea piesei cu utilajul tau si tu vei sti sigur ca ceea ce comanzi se potriveste intocmai modelului de utilaj pe care il detii.

Brida cardan punte spate Terex TLB990 - o componenta foarte rezistenta!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Terex TLB990 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura