Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Case 580SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SR
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Case 580SR aduce beneficii nemarginite performantei utilajului tau. Monteaza brida cruce cardan pe puntea din spate a buldoexcavatorului si vei vedea cat de eficient este acest element! Te scapa de multe griji si protejeaza componentele ce fac parte din sistemul de transmisie al echipamentului. Pretul propus de noi este foarte scazut si nu ai motive sa amani comandarea ei, cu atat mai mult cu cat este deja in stoc.

Catalogul nostru de produse acopera piese de schimb, accesorii si componente pentru numeroase tipuri de utilaje si echipamente pentru constructii. Daca utilajele tale necesita ingrijire, avem servicii dedicate! Un serviciu de mentenanta personalizata te poate scuti de foarte mult timp pierdut pe la mecanici sau de intarzieri in activitatea ta. Pentru o afacere desavarsita ai nevoie de ajutor pe masura. Aliatii tai suntem noi, ACN Piese Utilaje!

Brida cardan punte spate Case 580SR - o componenta perfect executata!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 580SR se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura