Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Case 580SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SL
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Case 580SL te salveaza de la cheltuieli neprevazute! Alege acum aceasta componenta de calitate superioara fabricata din cel mai bun otel. Producatorul ne asigura ca toate standardele de productie au fost respectate. Vei monta aceasta brida cruce cardan pe puntea din spate a utilajului si nu vei intampina probleme in timpul exploatarii buldoexcavatorului. Pretul de vanzare al acestui produs este foarte scazut si te rugam sa ceri chiar acum o oferta!

Reducerea costurilor de remediere a avariilor se face printr-o intretinere constanta a utilajului. Schimbarea din vreme a pieselor uzate si inspectiile zilnice la utilaj cresc sansele sa nu te trezesti cu utilajul pe bara in timpul desfasurarii unei activitati pe santier. Ca sa elimini situatiile acestea nedorite, cel mai bine este sa inchei un contract de mentenanta personalizata. La noi ai aceasta oportunitate, avem echipe tehnice extrem de bine pregatite care te pot ajuta atat cu sfaturi, dar si efectiv in mentenanta buldoexcavatorului.

Brida cardan punte spate Case 580SL - foarte rezistenta in timp!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 580SL va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura