Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL60B reprezinta o componenta de calitate superioara! Nu trebuie sa-ti mai faci griji de respectarea standardelor de calitate. Producatorul componentei a respectat absolut toate cerintele in detaliu! Piesa a fost testata si rezista in fata eforturilor la care este supus utilajul. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Sistemul de transmisie se va putea bucura de o functionare optima.

Exista mereu motive sa ne vizitezi! Mereu se poate aduce o imbunatatire utilajului tau ca sa obtii mai multa performanta! Niciodata nu e rau de mai mult bine! Ce trebuie sa faci de fiecare data cand ai nevoie de o piesa noua? Este mai mult decat simplu, ne suni sau ne scrii direct pe site si ne soliciti asistenta tehnica. Unul dintre anagajatii nostrii se va ocupa de absolut toate detaliile pentru ca tu sa intri in posesia piesei potrivite cat mai repede!

Brida cardan punte spate Volvo BL60B - face fata cu brio solicitarilor!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura