Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Volvo BL70 are absolut toate calitatile pe care le cauta cineva la o astfel de piesa! Este fiabila, are in componenta un material rezistent, ofera anduranta si mai are si un pret nemaipomenit! Brida cruce cardan sustine functionarea optima a elementelor ce apartin sistemului de transmisie. Aceasta componenta se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului si trebuie sa te ajuti la fixare de inca doua suruburi a caror dimensiune o vei gasi specificata la detaliile tehnice.

Esti curios si avid sa afli cat mai multe informatii despre utilajul si piesele potrivite lui? Atunci, ai la noi o echipa tanara si profi care iti sta la dispozitie. In toate zilele lucratoare, echipa noastra tehnica iti sta la dispozitie oferindu-ti consultanta tehnica gratuita. Ce presupune acest serviciu? Este extrem de simplu si convenabil pentru tine. Fara sa platesti nimic, consilierii nostri identifica piesa compatibila utilajului tau pe baza datelor pe care ni le furnizezi.

Brida cardan punte spate Volvo BL70 - o piesa demna de aprecieri!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL70 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura