Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Out Of stock
Descriere
Iata, cu siguranta, un produs de top care va sustine lucrul excelent al utilajului tau! Aceasta cruce cardan punte fata Volvo BL60B o vei putea comanda la un pret extraordinar de bun! Va ajunge la tine in cel mai scurt timp pentru ca este in depozitul nostru deja. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Exploateaza-ti fara griji buldoexcavatorul pentru ca va avea o transmisie complet functionala!

Iti oferim gratuit consultanta tehnica! Te ajutam sa alegi piesa potrivita si te sfatuim cu privire la intretinerea echipamentului tau. Cere-ne mentenanta pentru flota de utilaje si avem pregatite oferte tentante! Specialistii sunt alaturi de tine pas cu pas! Multi clienti au optat deja pentru serviciul de mentenanta care le scuteste mult timp si le aduce beneficii afacerii lor! Vrem sa te sustinem si pe tine!

Cruce cardan punte fata Volvo BL60B - una dintre piesele noastre de top!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL60B este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte fata Volvo BL60B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura