Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Out Of stock
Descriere
Cand faci reparatii la utilajul tau, e de preferat sa alegi cu atentie piesele! Alege aceasta cruce cardan punte fata Volvo BL61B pentru ca este un produs in fata caruia pana si specialistii si-au scos palaria! Este foarte bine prelucrata aceasta componenta si are in alcatuire un material de cea mai buna calitate. Elementul ce apartine sistemului de transmisie se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului.

Cand ai o afacere in continua dezvoltare este timpul sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de unele aspecte, asa cum este mentenanta flotei de utilaje! Vei face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti care vor sti sa aduca echipamentele tale la o stare optima de functionare! Afacerea ta depinde de starea de functionalitate a utilajelor pe care le detii! Apeleaza-ne pentru mai multe detalii!

Cruce cardan punte fata Volvo BL61B - o componenta remarcabila la pret foarte bun!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61B are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte fata Volvo BL61B pe care o doresti!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura