Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61PLU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61PLUS
Out Of stock
Descriere
Un produs de succes, atent conceput, pentru ca utilajul tau sa se bucure de cel mai inalt standard de functionare! Da, de asta ai nevoie! Iar aceasta cruce cardan punte spate Volvo BL61PLUS trebuie montata musai pe utilajul tau daca iti doresti sa-i cresti siguranta in exploatare. Componenta este foarte rezistenta pentru ca are in compozitie material de cea mai buna calitate, ales cu grija de catre producator. Crucea cardanica se amplaseaza la puntea din spate a echipamentului.

Buldoexcavatorul tau merita doar piese de inalta clasa! Carpeala nu aduce castiguri marete! Recunoaste o problema inainte sa devina o urgenta! Te asteptam cu sfaturi bune si idei ingenioase prin care iti poti mentine utilajul in stare daca nu perfecta, macar buna! Oricand intri in contact cu ACN Piese Utilaje, devii mai informat. Iti oferim detalii despre toate specificatiile pieselor de care ai nevoie.

Cruce cardan punte spate Volvo BL61PLUS - buldoexcavatorul va functiona fara probleme!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61PLUS se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Volvo BL61PLUS va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura