Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Out Of stock
Descriere
Iti vei permite sa comanzi o cruce cardan punte spate Case 695SR din oferta noastra pentru ca are un pret foarte bun! Cu ajutorul ei, exploatarea echipamentului va fi mult mai usoara! Sistemul de transmisie va fi tare mandru sa primeasca la puntea din spate o cruce cardanica de calitate superioara! Poate fi comandata chiar acum la un pret special pentru ca tu sa te bucuri de un randament desavarsit al echipamentului! Certificatul de garantie nu va lipsi nici el!

Cere oferta noastra de pret si plaseaza o comanda! Daca nu stii exact daca piesa este compatibila cu utilajul, contacteaza-ne! Compatibilitatea o poti verifica apeland serviciul gratuit de consultanta. Oferind date despre utilajul tau, consultantii nostri vor verifica in detaliu totul pentru ca tu sa comanzi crucea cardanica potrivita. Avem si servicii de mentenanta personalizata. Astea-s top! Lasi toate grijile deoparte si singura ta responsabilitate va fi sa-ti exploatezi la maxim utilajul!

Cruce cardan punte spate Case 695SR - are calitati tehnice deosebite!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 695SR se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Case 695SR va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura