Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan punte spate JCB 3CX poate face ca buldoexcavatorul sa reziste mult mai mult in timp. Gandeste-te ca vei creste eficienta utilajului cu un pret extrem de redus. Piesa este fabricata cu respectarea standardelor de productie si se bucura de aprecierea specialistilor din domeniu. Cruce cardan se monteaza la puntea din spate a echipamentului. Rezultatul va fi vizibil in modul de functionare a transmisiei echipamentului.

Vino la noi cand dai de probleme tehnice! Astfel, iti reiei activitatea in cel mai scurt timp si avariile nu iti vor da peste cap termenele limita ale proiectelor. In plus, poti lua legatura cu asistentii tehnici ce te pot ajuta cu alegerea produsului sau cu sfaturi despre montare. Te putem programa la un service partener daca ne soliciti acest lucru. La cerere, asiguram si montajul pieselor comandate sau reparatii diverse necesare echipamentului din dotare.

Cruce cardan punte spate JCB 3CX - nu rata ofertele avantajoase de la ACN!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator JCB 3CX este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte spate JCB 3CX si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura