Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Out Of stock
Descriere
Ce-i lipseste buldoexcavatorului tau pentru a da maximul posibil in timpul exploatarii? O cruce cardan punte spate Caterpillar 420F2 te ajuta enorm sa cresti eficienta sistemului de transmisie al echipamentului. Utilajele au nevoie de ingrijire si verificari pentru a functiona fara dificultati. Inlocuieste piesa avariata cu modelul propus de noi. Inlocuirea crucii cardanice se face la puntea din spate a utilajului. Costul produsului este incadrat la satisfacator de catre clientii nostri!

In vremurile de acum, asta nu este definitia productivitatii sa stai cu utilajul la marginea santierului. Nu ca ar fi fost vreodata! Utilajele sunt miezul! Investeste in echipamentele tale si abia atunci va aparea si profitul in toata splendoarea sa! Pentru sfaturi si servicii complete, te asteptam la ACN Piese Utilaje! Suportul tehnic iti va fi oferit de catre asistentii nostri. Ei iti pot detalia cu precizie absolut tot ce prezinta interes pentru tine.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 420F2 - te aprovizionam cu piese bune!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 420F2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura