Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Out Of stock
Descriere
In imaginile alaturate poti vedea o piesa excelenta! Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 438C este in stoc si o poti comanda chiar acum. Fixeaza crucea cardan la puntea din spate a utilajului. Fiind o piesa realizata din material de calitate superioara, fiabilitatea este doar una dintre caracteristicile produsului. Prin respectarea standardelor de calitate este asigurata rezistenta pe termen lung a articolului din oferta prezentata.

Plateste un serviciu de mentenanta, dar in timp economiseste cu ajutorul lui! Daca vrei sa stii mai multe despre ce implica implementarea unui astfel de serviciu in cadrul companiei tale, contacteaza-ne si iti vom oferi consultanta gratuita! Suna la numerele de telefon afisate! Intreaba-i pe asistentii nostri despre serviciile dezvoltate de noi si alege-ti cel mai avantajos mod de a-ti ingriji eficient utilajul!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 438C - suna si comanda o piesa esentiala utilajului tau!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438C se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 438C ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura