Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 450E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 450E
Out Of stock
Descriere
Daca nu achizitionezi ce trebuie pentru utilajul tau, totul se va intoarce impotriva ta. Alege o cruce cardan punte spate Caterpillar 450E ca sa te asiguri ca elementele importante ale sistemului de transmisie vor functiona eficient. Cruce cardanica este realizata de catre un producator serios de piese de schimb, care se asigura ca standardele de calitate sunt respectate in detaliu. Monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului aceasta componenta si vei constata ca utilajul tau va functiona mult mai bine.

Prioritatea noastra este satisfacerea clientilor cu produse si servicii la cele mai inalte standarde. Ne straduim sa aducem cele mai bune componente si sa pastram preturile cat mai reduse posibil. Pentru alte detalii si solutii de mentenanta, te asteptam de luni pana vineri cu un telefon sau un mesaj pe WhatsApp. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 450E - ofera performante ridicate!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 450E va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 450E pe care o doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura