Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Caterpillar 420F este doar la un click distanta. Fa o comanda si maine, garantat, va fi la tine-n prag! Piesa este in stoc, iar timpul de asteptare nu este o problema. Sa fii pregatit ca la montajul ei pe puntea din spate a buldoexcavatorului sa ai suruburile potrivite. Tipul lor este mentionat la specificatii tehnice. Brida cruce cardan a fost realizata in uzine ce respecta standardele de calitate in vigoare. Pretul de achizitie este foarte atractiv.

ACN Piese Utilaje aduce performanta utilajelor tale! Aici gasesti piese de schimb de calitate si ai parte de oferte de pret fantastice! Te vom surprinde si cu serviciile dedicate intretinerii flotei tale de utilaje. Permanent poti beneficia de consultanta tehnica gratuita. Mereu vom gasi o rezolvare rapida a avariilor aparute la echipament si iti vom trimite cei mai buni mecanici care sa intervina. Iar regina serviciilor este mentenanta! Alege acest serviciu si spui adio timpilor pierduti cauzati de avariile surpriza.

Brida cardan punte spate Caterpillar 420F - eroina sistemului de transmisie!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura