Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan punte spate Caterpillar 436B influenteaza decisiv performanta si eficienta utilajului. Utilajul va putea sa dea maximul de randament in timpul solicitarilor grele la care este constant expus. Componenta propusa de noi ajuta substantial la exploatarea utilajului in deplina siguranta. Monteaza crucea cardan al puntea din spate a buldoexcavatorului pentru a te bucura de eficienta ei. Oferta avantajoasa te asteapta la noi!

Apeleaza-ne pentru a primi toate informatiile necesare! Ne poti contacta si in scris daca preferi asa! Ca sa nu te trezesti ca se acumuleaza probleme tehnice, cel mai bine este sa contractezi un serviciu de mentenanta care sa tina sub observatie flota de utilaje pe care o detii. Proiectele tale nu vor avea intarzieri cauzate de defectiunile aparute in tiul activitatilor cu ele! Contacteaza-ne pentru a afla detalii despre serviciul nostru de mentenanta!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 436B - o solutie foarte buna pentru utilajul tau!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436B - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 436B se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura