Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 424D este doar una dintre sutele de piese de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare impecabila! Importam cele mai bune componente special pentru buldoexcavatorul tau! Componenta din imagini se monteaza la puntea din spate a echipamentului. Crucea cardanica are un pret avantajos, iar partea buna este ca o vei primi in doar o zi lucratoare de la plasarea comenzii.

Inlocuirea din timp a pieselor pentru utilaje grele are un impact pozitiv asupra costurilor pe termen lung si in acelasi timp prelungeste viata utilajelor. Desfasurarea fara griji a unei activitati depinde si de modul in care buldoexcavatorul performeaza. Gasirea rapida a componentei care sa inlocuiasca optim piesa avariata se face cu ajutorul suportului tehnic oferit in mod gratuit tuturor clientilor. Apeleaza-na chiar acum!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 424D - randamentul pe care il astepti de la o piesa!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424D se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 424D va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura