Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan punte spate Caterpillar 438B creste considerabil eficienta buldoexcavatorului. Monteaza acest element la puntea din spate a echipamentului. Sistemul de transmisie este avantajat de aceasta componenta si de functionarea ei optima. Solicita o oferta! Plaseaza comanda si promitem ca in aproximativ 24 de ore sa ajunga exact acolo unde iti doresti.

Pentru prelungirea vietii unui utilaj, dar si pentru bunul mers al afacerii, reparatiile realizate la timp si intretinerea sunt obligatorii. Cel mai mult economisesti atunci cand investesti intr-un serviciu de mentenanta. Consilierii nostri priceputi iti vor fi alaturi de fiecare data cand le vei cere ajutorul! Iar echipa noastra de mecanici se va deplasa la locul in care iti desfasori activitatea pentru a remedia avaria. Afla mai exact in ce consta serviciul nostru!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 438B - a venit momentul sa inlocuiesti piesa uzata!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438B este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 438B va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura