Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Catepillar 450F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Catepillar 450F
Out Of stock
Descriere
Piesa din oferta noastra este excelenta! O cruce cardan punte spate Catepillar 450F este o piesa de calitate superioara, caracterizata prin fiabilitate. Ea trebuie montata la puntea din spate a buldoexcavatorului. De aici, ea stie exact ce are de facut si tu iti poti exploata utilajul in deplina siguranta. Cere oferta noastra chiar acum si ai acces la toate informatiile care te intereseaza, cum ar fi pretul avantajos de care vei beneficia!

Apeland la serviciile noastre vei avea doar de castigat. Echipele noastre de tehnicieni se pricep la absolut orice problema ar avea echipamentul tau. De fiecare data cand vrei sa ai ocazia sa stai de vorba cu un specialist, ACN iti ofera consultanta gratuita! Cumperi piese bune si ii lasi pe profesionisti sa le monteze. Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, contacteaza un consultanta ACN Piese Utilaje.

Cruce cardan punte spate Catepillar 450F - avandu-ne alaturi, achizitionezi piesa potrivita!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Catepillar 450F - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Catepillar 450F va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura