Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5
Out Of stock
Descriere
Alege ACN Piese Utilaje ca partener si consilier pentru achizitionarea produselor de intretinere si reparare a utilajelor. Astazi dorim sa iti prezentam brida cardan punte spate Komatsu WB97R-5 pe care o avem intr-o oferta imbatabila! Pretul bun se imbina nebuneste cu toate calitatile tehnice de care da dovada acest produs. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. In timpul exploatarii utilajului, elementele de transmisie vor fi ajutate sa functioneze optim!

Primesti mereu consultanta tehnica gratuita indiferent de natura problemelor pe care le intampini in activitatea cu utilajele. Ca sa ai acces la acest serviciu nu trebuie sa faci nimic complicat. Trebuie doar sa ne suni la numerele de telefon afisate sau sa ne scrii direct in formularul de pe site. Poti alege si varianta e-mail sau Whatsapp. Asistentii din departamentul tehnic iti vor detalia oferta si se vor asigura ca piesa dorita este compatibila.

Brida cardan punte spate Komatsu WB97R-5 - ajunge imediat la tine direct din depozitul nostru!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura