Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Komatsu WB93S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5
Out Of stock
Descriere
Catalogul nostru online contine produse caracterizate de calitate, preturi imbatabile si o durata de exploatare extinsa. Este si cazul pentru aceasta brida cardan punte fata Komatsu WB93S-5 din oferta! Are un pret atractiv si are calitati ce nu pot fi trecute usor cu vederea. Calitatea produsului este una superioara si materialul folosit in alcatuirea sa este otel rezistent. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a echipamentului. Alege ce-i mai bun pentru buldoexcavatorul tau!

Livram servicii de nadejde pentru ca tu sa nu pierzi prea mult timp si sa te concentrezi doar pe afacerea ta! Incearca-ne serviciile si iti promitem un parteneriat de lunga durata si avantajos de ambele parti! Incepe aventura ta alaturi de noi accesand serviciul gratuit de consultanta tehnica. Aici este locul in care primesti toate informatiile despre piesele si serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie!

Brida cardan punte fata Komatsu WB93S-5 - cel mai bun pret de pe piata interna!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii loveste neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura