Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Komatsu WH716

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH716
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze vreme indelungata cu cat mai putine vizite pe la mecanic, atunci alege calitatea superioara, nu te multumi niciodata cu mai putin! Brida cardan punte fata Komatsu WH716 te ajuta sa nu faci rabat la calitate! Are un pret exceptional si este o componenta fiabila ce permite functionarea corecta a sistemului de transmisie. Incarcatorului telescopic i se monteaza aceasta brida cruce cardan la puntea din fata.

Daca detii incarcatorul telescopic Komatsu WH716-1 sau Komatsu WH716-1E0, alegerea acestei componente este o decizie perfecta pentru ca este compatibila! Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Tot la aceste numere de telefon, primesti si detalii despre montarea ei sau despre mentenanta utilajului tau in general.

Brida cardan punte fata Komatsu WH716 - pentru incarcatoare telescopice functionale!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Komatsu WH716 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura