Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Manitou MT1440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1440
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Manitou MT1440 ar putea fi cea mai inspirata decizie atunci cand vrei sa protejezi elementele de transmisie. Montarea bridei cruce cardan la puntea din fata a utilajului asigura o exploatare de succes a incarcatorului telescopic. Piesa este foarte rezistenta pentru ca a fost prelucrata ireprosabil, la standarde de calitate inalte. La fixarea elementului de transmisie vei necesita doua suruburi care sa aiba dimensiunea corespunzatoare.

Ce e de stiut despre ACN Piese Utilaje? Sunt foarte multe! In primul rand ar fi bine sa stii ca este locul in care gasesti cele mai bune piese si consumabile! Punem accent pe calitate pentru ca este singura modalitate de a asigura trainicia unui echipament. Doar la noi gasesti oferte personalizate care sa includa piese si servicii de calitate. Afla totul despre cum le poti combina avantajos! Consultantii nostri iti stau la dispozitie si iti vor prezenta toate variantele pentru care poti opta.

Brida cardan punte fata Manitou MT1440 - cere acum o oferta!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT1440 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura