Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M50-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M50-4
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Manitou M50-4 este atat de bine prelucrata, incat promite sa reziste la exploatare intensa, de durata! Componenta prezenta in oferta noastra este fiabila si are in compozitie un otel foarte rezistent. Brida cruce cardan se fixeaza in doua suruburi si se pozitioneaza la puntea din fata a stivuitorului. Ne incredem in calitatile tehnice ale acestui produs datorita standardelor respectate cu sfintenie de catre producatorul sau.

Pentru o buna mentenanta a echipamentului tau, ai nevoie de specialisti la care sa apelezi cu toata increderea. Aici intervenim noi si ne ocupam cu seriozitate de acest aspect. Cere detalii consultantilor nostri! Vei afla ca avem dezvoltat in cadrul companiei un serviciu profesionist de mentenanta care se ocupa indeaproape de nevoile utilajului tau. Nimic nu te da peste cap intr-un proiect decat un utilaj care nu-ti permite o exploatare la maximum!

Brida cardan punte fata Manitou M50-4 - asteapta sa fie comandata!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Brida cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M50-4 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura