Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M50-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M50-2
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Manitou M50-2 - depaseste orice asteptari! Piesa este recomandata de specialisti pentru ca are in compozitie un material foarte bun ce o face extrem de rezistenta. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a utilajului. Pentru functionarea corecta a sistemului de transmisie este musai sa te folosesti de ea. Ai grija si fa un montaj profesionist! Stivuitorul va putea functiona la capacitate maxima de acum inainte!

Vei primi gratuit consultanta tehnica si cu siguranta asta te va ajuta sa-ti rezolvi problema tehnica mult mai repede. Ia in calcul si varianta montajului tot la noi. Ofertele se tin lant si pachetele promotionale sunt foarte avantajoase. Nu lasa piesele uzate sa-ti deterioreze si mai grav utilajul. Atunci cand ai nevoie rapida de piese pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje iti vine in ajutor cu solutii rapide, la calitate maxima!

Cruce cardan punte fata Manitou M50-2 - cumpar-o fara sa enervezi portofelul!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M50-2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou M50-2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura