Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata Manitou MLT625

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT625
Out Of stock
Descriere
Descopera varietatea noastra de piese de schimb pentru utilaje grele! Ai de unde alege, preturile-s bune si calitatea-i de exceptie! Brida cardan punte fata Manitou MLT625 se afla si ea la loc de cinste printre mii si mii de componente. Este o piesa remarcabila si extrem de rezistenta datorita materialului din care este confectionata. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Asigura o exploatare de lunga durata a elementelor de transmisie.

Daca totusi nu gasesti produsul dorit, spune-ne si noi il cautam pentru tine. Pentru detalii necesare unei achizitii intelepte poti apela la serviciul gratuit de consultanta. Tot la consultantii nostri vei gasi raspunsuri la intrebari despre mentenanta unui incarcator telescopic. Iar daca te convingem ca suntem cei mai buni, poate vom deveni parteneri si te vei numara printre clientii care au reusit sa aiba cele mai puternice afaceri cu ajutorul serviciului de mentenanta personalizata.

Brida cardan punte fata Manitou MLT625 - nici nu-ti imaginai asa o calitate!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MLT625 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura