Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Manitou MT1232

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1232
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Manitou MT1232 vine ca o recomandare sigura din partea profesionistilor, ca fiind excelenta in protejarea elementelor de transmisie. Componenta este de calitate si are un pret rezonabil! Brida cruce cardan se fixeaza folosind doua suruburi si se pozitioneaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Mereu iti propunem cele mai fiabile piese de schimb pentru echipamentele tale! Bucura-te de ofertele noastre!

Pentru alte recomandari cu privire la mentenanta incarcatorului telescopic, nu ezita sa ne contactezi prin telefon sau WhatsApp si oferim cele mai potrivite solutii adaptate nevoilor tale. Consultantii nostri sunt experti in domeniul utilajelor grele si te scot din incurcatura de fiecare data. Pentru acest serviciu de consultanta tehnica nu este necesar niciun cost. Pentru restul serviciilor, te rugam sa ceri mai multe detalii!

Brida cardan punte spate Manitou MT1232 - piesa care isi va face datoria!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MT1232 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura