Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Manitou MT1840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1840
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Manitou MT1840 este in stoc si prin plasarea comenzii azi, maine o vei primi la locatia aleasa de tine. Credem ca este extrem de important sa nu astepti cu zilele sau saptamanile dupa produsul dorit, de aceea alimentam constant depozitul cu mii si mii de piese! Brida cruce cardan este o componenta de calitate care se monteaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Este fabricata din otel rezistent si ofera siguranta in timpul exploatarii utilajului!

Poate esti genul care isi planifica fiecare pas din drum sau poate esti o fire spontana, oricum ai fi, uneori ai nevoi pe care nu le poti indeplini luand decizii de unul singur. Iti oferim consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand vii la noi. O piesa de calitate este tot ce iti doresti, dar daca nu o vei alege pe cea buna, atunci calitatea nu te ajuta cu nimic. Cere ajutorul consultantilor nostri si vei avea cea mai buna piesa, dar si cea care se potriveste perfect modelului tau de utilaj.

Brida cardan punte spate Manitou MT1840 - piesa va ajunge in cel mai scurt timp la tine!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MT1840 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura